LØSNING TIL BYGHERRER

Bygherrens egne projektledere og tilsynsførende varetager flere projekter samtidigt. Oplysninger vedrørende igangværende og afsluttede projekter fås nu digitaliseret i realtid ved at klikke på nogle få taster, hvilket letter projektstyringen og informationsgangen.

SAML VIRKSOMHEDEN

valvoja_congrid_500x500_image

Tilsynsførende

”Som tilsynsførende af en byggeopgave kan man hurtigt kontrollere, at hovedentreprenøren som aftalt har udført de fornødne foranstaltninger til kvalitetssikring, og at projektet skrider frem som planlagt. De godkendte besigtigelsesskabeloner kan også altid ses. Det er muligt at oprette og gemme sin egen liste over fejl og runderinger med fotobilag ved hjælp af vores moderne redskab”.

vuosikorjaus_congrid_500x500_image

Årlige reparationer og garantireparationer

”Via digitaliseringen slipper man for støvfyldte kældre fulde af mapper med gamle byggeopgavers kvalitetssikring. Det er også langt hurtigere at søge efter de nødvendige dokumenter end tidligere, f.eks. når man kontaktes af en beboer eller ejendomsadministrator i et bestemt ærinde vedrørende en byggeopgave, der er færdiggjort for flere år siden.”

supervisor_congrid_500x500_image

Bygherren

”Som bygherre får man hurtigt et overblik over den samlede situation i projektet. Der er ikke nødvendigvis behov for længere at ringe til den tilsynsførende eller byggepladsen og heller ikke for at afvente et kommende byggepladsmøde for at kontrollere en bestemt ting. Af dokumentationens status er det desuden nemt at overskue, hvordan projektets tidsplan og udvikling skrider frem i forhold til tidligere resultater.”